Denkt u aan een schoonmaak van uw huis in Venlo?

Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak van uw huis in Venlo. Dit kunnen wij voor u doen na een verbouwing of verhuizing maar ook in het voor- en het najaar voor een écht schoon huis. Bestel hier binnen 5 minuten online een schoonmaak van uw huis!

Uw huis in Venlo brandschoon door een Grote Schoonmaak:
Kunt u geen goede werkster vinden of heeft u hier slechte ervaringen mee? Doet u zelf de schoonmaak  thuis, maar droomt u eigenlijk van iemand die de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid op de afzuigkap en de keukenkastjes grondig verwijderd. De teams van Schoonmaakwoede zorgen in een dagdeel dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Gedurende de schoonmaak kunt u rustig gaan wandelen in de Krosselt, gaan winkelen op de Vleesstraat en Klaasstraat of wat lekkers gaan lunchen en drinken op de Markt en de Parade. Laat u lekker ontzorgen en kom terug in een huis als nieuw.

De Verhuis Schoonmaak die uw nieuwe huis nieuw maakt!
Door de drukte van de verhuizing geen tijd om de schoonmaak van uw nieuwe woning te verzorgen? Wilt u dat uw nieuwe huis toch voelt als úw huis? Onze Schoonmaakexperts maken in een dagdeel voor de verhuizing uw woning grondig schoon. Wanneer ons team bezig is met de schoonmaak kunt u zich richten op de organisatie van de verhuizing.

Na de Verbouwschoonmaak is uw huis écht af:
Verbouwmoe? Is uw huis na het afronden van de bouwwerkzaamheden vol van bouwstof en cementsluier? Onze Schoonmaaktems ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het bouwstof,  verfresten, stucresten en overig bouwvuil uit uw huis.

De Schoonmaakexperts:
De Schoonmaakexperts uit Venlo weten precies hoe ze uw huis topschoon krijgen. Zij zijn getraind op  de Schoonmaakwoede Academie op hun gedegen schoonmaaktechnieken die het beste en het snelste resultaat hebben. Voor de uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden hebben ze alle middelen en materialen bij zich. Na de schoonmaak loopt u een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Mogelijke punten van aandacht worden direct hersteld.  Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoonmaak van uw huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media