Schoonmaak van uw huis in het Westland binnen zes klikken bestelt.

Heeft u geen zin in vieze handen en ook geen tijd om uw huis in het Westland schoon te maken? Schoonmaakwoede verzorgt graag voor u de grondige schoonmaak. Dit kan na een verbouwing of verhuizing maar ook twee keer per jaar voor een écht schoon huis. Bestel nu in 10 minuten online een schoonmaak van uw huis!

Een Grote Schoonmaak die uw huis weer fris maakt:
Verzorgt u de schoonmaak van uw huis zelf maar lukt het u niet om de kalkaanslag en huidresten in de badkamer en de vettigheid op de keukenkastjes grondig te verwijderen. Maakt uw werkster alleen globaal schoon en mist zij vaak belangrijke punten. Schoonmaakwoede is dan een aanwinst voor uw huishouden. Onze Schoonmaakexperts zorgen in een middag of ochtend dat uw huis grondig wordt schoon gemaakt. Tijdens de werkzaamheden van het team kunt u rustig een bezoek brengen aan de Molen van Maat in ´s Gravezande, gaan kijken naar de Dom in Lier, of de stellingmolen Windlust in Wateringen, wat gaan eten en drinken op de Marktlaan of winkelen en boodschappen doen in de 4 Meren. Ons team zal u ontzorgen u komt terug in een huis zo goed als nieuw, grondig van alle vuil ontdaan.

De Verhuis Schoonmaak die zorgt voor een fris nieuw huis:
Haren en aanslag in de douche, vet in de keuken en stofnesten door de woning? Uw woning bij nader inzien viezer dan gedacht? Wilt u echt een frisse nieuwe  woning? Onze Schoonmaakexperts maken voor de komst van de verhuizers uw woning grondig schoon. U kunt zich verder richten op de organisatie van de verhuizing en de inrichting van uw nieuwe huis.

Na de Verbouwschoonmaak zorgt ons schoonmaakteam voor een bouwstofvrije woning:
Moe van de verbouwing? Zit uw huis onder de cementsluier en bouwstof? Onze Schoonmaakexperts ontzorgen u graag en verwijderen efficiënt en grondig het stucresten, verfresten, bouwstof en overige bouwvuil uit uw woning.

Schoonmaakexperts:
Onze Schoonmaakexperts uit Naaldwijk zijn getraind op de Schoonmaakwoede Academie en hebben geleerd hoe ze uw woning perfect schoon krijgen. Voor de uitvoering van de schoonmaak hebben ze specialistische middelen en materialen bij zich. Na uitvoering van de schoonmaak loopt u met de voorman een controleronde door de woning aan de hand van het Woonhuis Controle Systeem. Wij zijn pas tevreden als u het bent.

Klik nu op de button rechts en bestel direct een schoon huis!

Grondige schoonmaak

Wij zijn Schoonmaakwoede. Onze naam staat voor de perfecte grondige schoonmaak. Waar ook in Nederland, wanneer je maar wilt. Onze medewerkers zijn goed getraind op expertise en omgangsvormen. Dat zorgt voor een blinkend resultaat en een tevreden klant.

Snel begroot en geboekt

Met ons unieke online begrotings- en bestelsysteem regel je alles snel en makkelijk. Je ziet eerst de exacte prijs voordat je bestelt. We werken papierloos en je betaalt per pin. Met dit eigentijdse systeem boek je een ouderwets grondige schoonmaak. Mét tevredenheidsgarantie.

Het beste materiaal

Wij rijden voor en hebben de beste professionele middelen en materialen bij ons. Het enige wat we nodig hebben is water en stroom. Schoonmaakwoede gebruikt zo veel mogelijk milieuvriendelijke middelen. Want wij houden het milieu ook graag schoon!

Schoonmaakwoede aan het werk

Schoonmaakwoede in de media